logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Mekanik Dükkan Spiral Çoklu Bahçe Burgmann Tek Dükkan M74F Su Pompası için

Min sipariş miktarı : 5 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : gereği olarak kutu Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 100000PC/Ay
Menşe yeri: ÇİN YAPIMI Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001 Model numarası: M74F

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC FKM ARABA CER NBR İşlev: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu GTİP Kodu: 848420090
Şartname: M74F sertifika: ISO9001
Tip: Spiral M74f O-Ring Contası için Standart: Standart
Stil: Spiral M74f O-Ring Contası Mekanik Salmastra Ürün adı: Burgmann M74F conta M74F

Ürün Açıklaması

Su Pompası için Mekanik Salmastra Spiral Çoklu Yay Burgmann Tek Conta M74F

 

Çalışma Koşulları:

 

Sıcaklık: -20°C ila +180°C
Basınç: ≤2.5MPa
Hız: ≤15m/s
2. Malzemeler:
Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
İkincil Conta: NBR, EPDM, FKM, PTFE
Yay ve Metal Parçalar: Çelik
3. Koltuk Tipi:
4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar


Performans Yetenekleri

M74F-D mekanik salmastra
Operasyonel Koşullar
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
Elastomere bağlı olarak -40°C ile 200°C arası
14mm ila 100mm,
Yüzey: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız: 20 m/s'ye kadar
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
Son Oyun / eksenel şamandıra Ödeneği: ± 1,0 mm
Diğer Metal Pa
 

 

1.Yapının özellikleri: M74F-D, boyut M74D ile aynıdır

2. eşdeğerdir

Burgmann M74F-D conta

3.Mühürlerimiz orijinal contaların yerini alabilir.

4. İhtiyacınız olan değilse, teklif için çiziminizi, malzemenizi, şaft boyutunu bize iletebilirsiniz.

5. Özelleştirilmiş ürünler ve OEM memnuniyetle karşılanır

6. 12 YILLIK TECRÜBE, Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Hizmeti sunuyoruz.

Mekanik Dükkan Spiral Çoklu Bahçe Burgmann Tek Dükkan M74F Su Pompası için 0

Mekanik Dükkan Spiral Çoklu Bahçe Burgmann Tek Dükkan M74F Su Pompası için 1Mekanik Dükkan Spiral Çoklu Bahçe Burgmann Tek Dükkan M74F Su Pompası için 2Mekanik Dükkan Spiral Çoklu Bahçe Burgmann Tek Dükkan M74F Su Pompası için 3

Endüstriyel Salmastra kalite yelpazesinin imalat ve montajını, ihracatını ve toptan satışını yapmaktayız.

Tek Yaylı Conta, Denge ve Dengesizlik Yaylı Conta, Dışa Monte Conta, PTFE Körüklü Dışa Monte Conta,

Kartuş Dengesi Contası, Çoklu Yay Dengesi Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası,

Karıştırıcı Çift Etkili Balanssızlık Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körük Contası,

Çoklu Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta,

Klima Kompresörü Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körük Contası,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar için tüm mekanik salmastra çeşitleri,

Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

Soru 1: Fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticari hizmet için en iyi satışlarımızı yapıyoruz.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almayı deneyebilir miyim?
Cevap: Elbette. Numuneleri isteyebilirsiniz. Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor? Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır. Doğrudan Ningbo veya Şangay havaalanına uçabilirsiniz. Yurt içi ve yurt dışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne durumda?
Cevap: Kalite önceliklidir. En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulamasını kazanmıştır.

 

Soru 5: Teslim süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeme yapabiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için paypal veya T/T ile ödeme yapabilirsiniz. Ve siparişin büyük bir kısmı için T/T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM/ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lob pompaları, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları vb. gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767