logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

EA560 Burgmann Elastomer Bellow Shaft Seal

Min sipariş miktarı : 100 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : Gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 10 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 100000pc/ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: 560A

Detay Bilgi

Malzeme: Sic sic fkm cer araba nbr İşlev: Yağ pompası için su pompası
HS kodu: 848420090 Spesifikasyon: Burgmann Seal EA560 Mekanik Salmastra
Sertifika: ISO9001 Tip: burgmann mührü
Standart veya Standing: Standart Stil: Mekanik Mühür
Boyut: 14-100MM Ürün adı: Su Pompası Mekanik Salmastra 560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra Aesseal'ı değiştirin (MTU FP/T3S&#

Ürün Açıklaması

560A Su Elastomer Bellow Shaft Dükkanları Tek Bahar Burgmann EA560 Mekanik Dükkan

 

İşlem koşulları:

  1. Burgmann 560A'ya benzer, John vinci Tip 21
  2. Sıcaklık:-20oC'den +120oC'ye
  3. Basınç: ≤1.0MPa
  4. Hız: ≤15m/s

Malzeme:

  • Sabit Halka:Seramik ((Alüminyum),Silikon Karbid Reaksiyonu Bağlı,Silikon Karbid Sintered Basınçsız,Ni-Binder Tungsten Karbid
  • Rotary Ring:Resin Impregnated Carbon Graphite ((Furan),Antimony Impreg. Carbon Graphite,Silicon Carbide Sintered Pressureless,Silicon Carbide Reaction Bonded Secondary Seal:Nitrile ((NBR),Etilen Propilen (EPDM),Floro Karbon Kauçuk (FKM)
  • Yaylar ve Metal Parçalar: Paslanmaz çelik, Paslanmaz çelik

 

Performans Yeteneği

 

Sıcaklık
-30°C'den 200°C'ye kadar, elastomere bağlı olarak
Basınç
10 bar'a kadar
Hız
15 m/s'ye kadar
Son oyun/eksenel yüzerlik oranı
±0,1mm
Boyut
560A: 8mm ile 75mm arasında
560B: 3/8'den 3'ye kadar
560C: 16mm-75mm
Marka
JR
Yüzü
Karbon, SiC, TC
Koltuk
Seramik, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM vb.
Bahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Paketleme Ayrıntıları
18mm (veya 3/8") ile 20mm ((veya 7/8") arasında plastik levhalarda gruplar halinde ve M kutularında paketlenir.

2.22mm ((ya da 1") ile 75mm ((ya da 3") arasında plastik 3. kağıtla teker teker sarılır ve sonra grup olarak M kutuya yerleştirilir.

3.Bireysel paketleme, 1 küçük kutuda 1 pc ayrıca paketleme maliyeti eklenerek mevcuttur.

560A Tek yaylı mekanik mühür Aesseal'ı değiştirir (MTU FP/T3S ve EA560)

 

13 farklı boyutumuz var, 560A ve 560C metrik boyut ve 560B inç boyutu.

Bu da John Crane Type 21'e eşdeğerdir.

2Çok sayıda koltuk seçeneği var, W koltuğu, WG koltuğu ve LM560 standart koltuk boyutu.

 

EA560 Burgmann Elastomer Bellow Shaft Seal 0

EA560 Burgmann Elastomer Bellow Shaft Seal 1EA560 Burgmann Elastomer Bellow Shaft Seal 2

Endüstriyel Mühür, Tek Bahar Mühür, Denge ve Dengesizlik Bahar Mühür, Dış Montajlı Mühür,PTFE Bellow Dış Montajlı Mühür, Katriç Denge Sızdırması, Çoklu Bahış Denge Sızdırması, Kuru Yürüyüş Ters Denge Sızdırması, Karıştırıcı Çift Eylemli Denge Sızdırması, Tek Konik Helikal Bahış, Kauçuk Bellow Sızdırması, Çoklu Bahış Sızdırması,Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Seal, Konik Bahçeli Seal, Klima Kompresörü Seal, Otomatik Soğutma Seal, Metal Bellow Seal,

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları, Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik mühürler

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, örnek veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve talebinize göre tasarlayabiliriz,Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzemelerin değişimi mümkündür.İhtiyaçlarınızla bize ulaşın..

 

 

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Biz her zaman en başından en sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ederiz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767