logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Güvenilir Patlayıcı Mekanik Dükkan Gorman-Rupp Pompası Borneman SLH-4G-3056

Min sipariş miktarı : 1 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : Gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 1000pc/ay
Menşe yeri: ÇİN YAPIMI Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: Bornemann SLH 4G3000

Detay Bilgi

Malzeme: TC TC FKM İşlev: Yağ pompası için su pompası
Taşıma paketi: Kutu HS kodu: 848420090
Spesifikasyon: Gorman Rupp Kartuş Mekanik Salmastra Sertifika: ISO9001
Tip: Gorman Rupp pompası Standart: Standart
Boyut: 1,25 inç, 1,5 inç, 1,875 inç, 2,25 inç, 2,75 inç İsim: Kartuş Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Bornemann 4G SLG Pompa için Mekanik Salmastra Bornemann Vidalı Pompa

 

Çalışma Koşulları:

  1. Malzeme: SIC/SIC/CAR/TC/HNBR/316
    Mil Boyutu: 40mm 50mm 55mm
    Şunlar için uygundur:Bornemann SLH 4G3000
  2. Sıcaklık: -20ºC ila +180ºC
  3. Basınç: ≤2.5MPa
  4. Hız: ≤15m/s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Conta: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Oturma Yeri Tipi:
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, atık su, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar

 

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
-40℃ ila 200℃, elastomerden bağımlı
Basınç
8 bara kadar
Hız
18 m/s'ye kadar
Uç boşluğu/eksenel salınım toleransı
±0.1mm
Boyut
40mm 50mm 55mm
Marka
JR
Yüzey
Karbon, SiC, TC
Oturma Yeri
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM vb.
Yay
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Ambalaj
Köpük ve plastik kağıt kullanılarak sarılır, daha sonra bir kutuya bir adet conta konur, son olarak standart ihracat kartonuna konur.

 

1.Malzeme: SIC/SIC/CAR/TC/HNBR/316

Mil Boyutu: 40mm 50mm 55mm

Güvenilir Patlayıcı Mekanik Dükkan Gorman-Rupp Pompası Borneman SLH-4G-3056 0Güvenilir Patlayıcı Mekanik Dükkan Gorman-Rupp Pompası Borneman SLH-4G-3056 1Güvenilir Patlayıcı Mekanik Dükkan Gorman-Rupp Pompası Borneman SLH-4G-3056 2

Endüstriyel Conta, Tek Yaylı Conta, Denge ve Dengesiz Yaylı Conta, Harici Montajlı Conta, PTFE Körük Harici Montajlı Conta, Kartuş Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası, Karıştırıcı Çift Etkili Dengesiz Conta, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körük Conta, Çoklu Yaylı Conta, Metal Körük Conta, Elastomer Körük Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körük Conta, kalitesinde geniş bir yelpazede üretim, montaj, ihracat ve toptan satış yapmaktayız.

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompalar vb.

 

Aynı zamanda, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğiniz doğrultusunda tasarım yapabiliriz.Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür. Gereksinimlerinizle bize ulaşın.

 

 

Soru 1: Bir fabrika mı yoksa bir ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satış ekibimiz var.

 

Soru 2: Siparişten önce bir NUMUNE almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Numuneleri isteyebilirsiniz. Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor? Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır. Doğrudan Ningbo veya Şanghay havaalanına uçabilirsiniz. Yurt içinden veya yurt dışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl çalışıyor?
Cevap: Kalite önceliktir. En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması almıştır.

 

Soru 5: Teslim süresi nasıl?
Cevap: Peşinatı aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeme yapabiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal ile ya da T/T ile ödeme yapabilirsiniz. Ve büyük miktardaki sipariş için görüşte T/T ile.

 

Soru 7: OEM mevcut mu?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM /ODM hizmeti sunuyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lobe pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları vb. gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767