logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için

Min sipariş miktarı : 1 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : Gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 1000pc/ay
Menşe yeri: ÇİN YAPIMI Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: AX5 AX05

Detay Bilgi

Malzeme: TC TC FKM İşlev: Yağ pompası için su pompası
Taşıma paketi: Kutu HS kodu: 848420090
Spesifikasyon: AX5 AX05 Mekanik Conta Sertifika: ISO9001
Tip: AX5 AX05 Pompası Standart: Standart
Boyut: AX5 AX05 John Crane Mekanik Conta İsim: AX5 AX05 John Crane Seal
Vurgulamak:

Accel Seal AX5 çamaşır makinesi mühürü

,

Guilliver sahte yüz mekanik mühür

,

GCS Gulliver Grandimpianti O-ring mührü

Ürün Açıklaması

Accel Seal Ax5 veya Ax05 Guilliver Garlock İttifakı Primus Lavamac Karşıt Gcs Gw Gulliver için Yıkama Makineli Dükkan

 

Çalışma koşulları:

  1. Basınç: Yüksek basınçlı mekanik mühürler
  2. Hız: Yüksek Hızlı Mekanik Dükkan
  3. Sıcaklık: Yüksek sıcaklıklı mekanik mühür
  4. Performans: Korozyon
  5. Standart: Özel özelleştirme

Malzemeler:

Döner halka yüzü: SiC/TC
Sabit halka yüzü: SiC/TC
Elastomerler: FKM/EPDM/FFKM
Kaynaklar: SS304/SS316
Metal parçalar: SS304/SS316


Performans yetenekleri:

Mekanik mühürleyici Satış için yedek
Uygulama Şartları
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
-40°C'den 220°C'ye kadar, O halka malzemesine bağlı
30-100MM
Yüzü: TC
Basınç: 25 bar'a kadar
 
Koltuk: TC
Hız: 20m/s'ye kadar
Elastomer: FKM
Son Oyun / Aksyal yüzer: ± 1.0mm
Diğer Metal Parçalar: SS316, Hastelloy C, A

 

Model AX5 veya AX05 ile değiştirilebilir.
Bu kauçuk bellow ve sabit mühür;
Çamaşır makinesi (çamaşır makinesi), karıştırıcılar ve tanklar, gıda işleme, kozmetik veya ilaç ürünleri için kullanılır.
GR422190000300, Grandimpianti SEAL RING 58-88-18, Grandimpianti SEAL RING, Grandimpianti, Aksyal Ortaklık Halkası, 58mm; IPSO, Alliance, Primus, Lavamac için

Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 0Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 1

 

Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 2Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 3Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 4Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 5Accel Seal Ax5 veya Ax05 Çamaşır makinesi mühürü Gulliver Counterface Gcs Gulliver Grandimpianti için 6

 

Endüstriyel Mühür, Tek Bahar Mühür, Denge ve Dengesizlik Bahar Mühür, Dış Montajlı Mühür,PTFE Bellow Dış Montajlı Mühür, Katriç Denge Sızdırması, Çoklu Bahış Denge Sızdırması, Kuru Yürüyüş Ters Denge Sızdırması, Karıştırıcı Çift Eylemli Denge Sızdırması, Tek Konik Helikal Bahış, Kauçuk Bellow Sızdırması, Çoklu Bahış Sızdırması,Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Seal, Konik Bahçeli Seal, Klima Kompresörü Seal, Otomatik Soğutma Seal, Metal Bellow Seal,

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları, Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik mühürler

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, örnek veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve talebinize göre tasarlayabiliriz,Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzemelerin değişimi mümkündür.İhtiyaçlarınızla bize ulaşın..

 

 

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Biz her zaman en başından en sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ederiz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767