logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM

Min sipariş miktarı : 1 adet Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : Gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 1000pc/ay
Menşe yeri: ÇİN YAPIMI Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: W13U Çift Mühürler

Detay Bilgi

Malzeme: Sic sic fkm İşlev: Yağ pompası için su pompası
HS kodu: 848420090 Sertifika: ISO9001
Tip: W13U Tek Mühür Mekanik Conta Standart: Standart
Boyut: Özel boyut Başvuru: şaft contası
Spesifikasyon: Kağıt yapım ekipmanı mekanik mühür Stil: Mekanik Conta W13U Tek Mühür
Vurgulamak:

Waukesha pompası için mekanik mühür

,

Çift yüzlü AES W13U mekanik mühürleme

,

SiC/SiC FKM pompasının mekanik mühürlenmesi

Ürün Açıklaması

W13U Tek Mühür 30.1mm Alfa Waukesha Pompası için Dalga Baharı Mekanik Mühür

 

Çalışma koşulları:

  1. Temel Özellikler
  2. Basınç: Yüksek basınçlı mekanik mühürler
  3. Hız: Yüksek Hızlı Mekanik Dükkan
  4. Sıcaklık: Yüksek sıcaklıklı mekanik mühür
  5. Performans: Korozyon
  6. Standart: Özel özelleştirme
  7. Model NO.: W13U
  8. Denge: Dengelidir
  9. Özellikler: İç çapı: 30.1 mm, 38.1 mm,

Malzemeler:

  • Rotary Ring Face: Karbon/SiC/TC
  • Sabit halka yüzü: SiC/TC
  • Elastomerler: NBR/FKM/EPDM/Aflas
  • Yaylar: SS304/SS316/PH17-4
  • Metal parçalar: SS304/SS316/SS316L
  • Ortamlar: l, su, sülfit maddeler, kağıt hamuru, asit, alkali ve diğer çözücüler.
  • Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzemelerin değiştirilmesi mümkündür. Gereksinimlerinizle bize ulaşın.

Performans Yeteneği

 

Sıcaklık
-40°C'den 200°C'ye kadar, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bar'a kadar
Hız
18 m/s'ye kadar
Son oyun/eksenel yüzerlik oranı
±0,1mm
Boyut
30.1 mm, 38.1 mm,
Marka
JR
Yüzü
Karbon, SiC, TC
Koltuk
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM vb.
Bahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Köpük ve plastik kağıtla sarılmış, sonra bir kutuya bir parça mühür koyulmuş, sonunda standart ihracat kartonuna konmuş.
  • W13U çift mekanik mühürlemeler Waukesha Universal I pompalarına göre.

    Standart olarak Gıda Sınıfı malzemelerinde mevcut (FDA uyumlu malzemelerle)

Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM 0

Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM 1Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM 2Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM 3Waukesha pompası için mekanik mühürleme çift yüzlü AES W13U SiC/SiC, FKM 4

Endüstriyel Mühür, Tek Bahar Mühür, Denge ve Dengesizlik Bahar Mühür, Dış Montajlı Mühür,PTFE Bellow Dış Montajlı Mühür, Katriç Denge Sızdırması, Çoklu Bahış Denge Sızdırması, Kuru Yürüyüş Ters Denge Sızdırması, Karıştırıcı Çift Eylemli Denge Sızdırması, Tek Konik Helikal Bahış, Kauçuk Bellow Sızdırması, Çoklu Bahış Sızdırması,Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Seal, Konik Bahçeli Seal, Klima Kompresörü Seal, Otomatik Soğutma Seal, Metal Bellow Seal,

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları, Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik mühürler

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, örnek veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzemelerin değiştirilmesi mümkündür. Gereksinimlerinizle bize ulaşın.

 

 

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Biz her zaman en başından en sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ederiz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767