logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Mekanik mühür 103 103b Bahar Elastomer Bellows Mühür Su Pompası Mühürleri

Min sipariş miktarı : 1 adet Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : Gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 1000pc/ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: 103B

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC FKM İşlev: Yağ pompası için su pompası
HS kodu: 848420090 Sertifika: ISO9001
Tip: Hidrostal Pompa Contası için Standart: Standart
Boyut: Özel boyut Başvuru: Şaft contası
Spesifikasyon: Hidrostal Pompa Contası Stil: Mekanik mühürlü Hidrostal pompa mühürlü
Vurgulamak:

Mekanik Salmastra 103 su pompası

,

103b yaylı elastomer salmastra

,

Pompalar için körüklü salmastra

Ürün Açıklaması

103B-22/25/30/35 Serisi Mekanik Mühürler Pompa için

 

Çalışma koşulları:

  1. Pring Mekanik Mürekkep balığı Elastomer BellowsSuPompa Mürekkep balığı
  2. Çubuk boyutu: 22mm 25mm 30mm 35mm
  3. Sıcaklık: -20oC - +180oC
  4. Basınç: ≤2,5MPa
  5. Hız: ≤15m/s

Malzemeler:

  • Sabit halka: seramik, silikon karbid, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silikon Karbid
  • İkincil mühür: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Yaylar ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3Koltuk tipi:
  • 4Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede koroziv sıvılar

 

Performans Yeteneği

 

Sıcaklık
-40°C'den 200°C'ye kadar, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bar'a kadar
Hız
18 m/s'ye kadar
Son oyun/eksenel yüzerlik oranı
±0,1mm
Boyut
22mm 25mm 30mm 35mm
Marka
JR
Yüzü
Karbon, SiC, TC
Koltuk
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM vb.
Bahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Köpük ve plastik kağıtla sarılmış, sonra bir kutuya bir parça mühür koyulmuş, sonunda standart ihracat kartonuna konmuş.

 

Mekanik mühür 103 103b Bahar Elastomer Bellows Mühür Su Pompası Mühürleri 0Mekanik mühür 103 103b Bahar Elastomer Bellows Mühür Su Pompası Mühürleri 1Mekanik mühür 103 103b Bahar Elastomer Bellows Mühür Su Pompası Mühürleri 2

Endüstriyel Mühür, Tek Bahar Mühür, Denge ve Dengesizlik Bahar Mühür, Dış Montajlı Mühür,PTFE Bellow Dış Montajlı Mühür, Katriç Denge Sızdırması, Çoklu Bahış Denge Sızdırması, Kuru Yürüyüş Ters Denge Sızdırması, Karıştırıcı Çift Eylemli Denge Sızdırması, Tek Konik Helikal Bahış, Kauçuk Bellow Sızdırması, Çoklu Bahış Sızdırması,Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Seal, Konik Bahçeli Seal, Klima Kompresörü Seal, Otomatik Soğutma Seal, Metal Bellow Seal,

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları, Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik mühürler

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, örnek veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve talebinize göre tasarlayabiliriz,Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzemelerin değişimi mümkündür.İhtiyaçlarınızla bize ulaşın..

 

 

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Biz her zaman en başından en sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ederiz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767