logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür

Min sipariş miktarı : 5 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : kutu gereği olarak Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 100000PC/AY
Menşe yeri: Çin'de yapılmış Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001 Model numarası: S10

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC FKM ARABA CER NBR Görev: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutusu HS kodu: 848420090
Spesifikasyon: Chesterton S10 Sertifika: ISO9001
Türü: Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür Standart: Standart
Tarzı: Mekanik mühür Ürün Adı: Chesterton S10 Tek Kaset Mühür
Vurgulamak:

Chesterton S10 mekanik mühürleme

,

Yüksek performanslı kaset mühürü

,

Garanti ile pompa mekanik mühürleri

Ürün Açıklaması

Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür
 
Çalışma koşulları:
 
Sıcaklık -55 ila 300 °C (-67 ila 570 °F)
Hız: 25 m/s (5000 fpm)
Notlar Mühür basınç yetenekleri, mühürlenmiş sıvı, sıcaklık, hız ve mühür yüzü kombinasyonlarına bağlıdır.Sınırların dışındaki işlem ve ek malzemeler için Chesterton Mekanik Mühür Mühendisliği'ne başvurun.
 
Teknik veriler
 
Boyut aralığı 25 mm ila 120 mm (1.000 inç ila 4.750 inç)
Uygulanabilir Standartlar ve Onaylar ISO-3069C, ASME B73.1, ASME B73.2, NSF61
Değişiklikler S10PQ - Pozitif Sünnet
S10CS - Kaplamalar Sızdırması
S10OS - Fazla büyüklükteki mühür odaları
 
Malzemeler
 
Yüzler CB, TC, SSC
Elastomerler FKM, EPDM, FEPM, FFKM
Metaller EN 1.4401 (316SS), Diğer metalürjiler talep üzerine mevcuttur
Yaylar EN 2.4819 (C-276 alaşımı)


Performans Yeteneği

Chesterton S10 mekanik mühür
Uygulama Şartları
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
-40°C'den 200°C'ye kadar elastomere bağlı olarak

 

25 mm ile 120 mm arasında
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız: 20 m/s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Son Oyun / Aksyal yüzer: ± 1.0mm
Diğer Metal Parça:SS304 SS316
 

 

Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür 0Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür 1Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür 2Mekanik Mühürler Chesterton S10 Yüksek Performanslı Tek Kaset Mühür 3

Endüstriyel Mühür, Tek Bahar Mühür, Denge ve Dengesizlik Bahar Mühür, Dış Montajlı Mühür,PTFE Bellow Dış Montajlı Mühür, Katriç Denge Sızdırması, Çoklu Bahış Denge Sızdırması, Kuru Yürüyüş Ters Denge Sızdırması, Karıştırıcı Çift Eylemli Denge Sızdırması, Tek Konik Helikal Bahış, Kauçuk Bellow Sızdırması, Çoklu Bahış Sızdırması,Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Seal, Konik Bahçeli Seal, Klima Kompresörü Seal, Otomatik Soğutma Seal, Metal Bellow Seal,

 

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları, Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik mühürler

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, biz senin örnek veya çizimine göre mühürleri imalat ve talebine göre tasarlayabilir

 

 

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Biz her zaman en başından en sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ederiz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767