logo
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat

Min sipariş miktarı : 5 adet Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : kutu gereği olarak Teslim süresi : 20-30 gün
Ödeme koşulları : T/T, Western Union, L/C Yetenek temini : 100000PC/Ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001 Model numarası: M74F-D

Detay Bilgi

Malzeme: Karbon, Seramik, Silisyum Karbür ARAÇ CER NBR İşlev: Kuru Gaz Contası Ekipmanları için Mekanik Salmastra
Koltuk: TC, SiC, Seramik, (V1) GTİP Kodu: 848420090
Şartname: Pompa Mekanik Salmastraları M74F-D Tip: M74F-D Dalga Yaylı Conta İçin
Basınç: 25 Bar'a kadar Stil: Mekanik Salmastra
Ürün adı: Burgmann M7N conta M74F-D Boyut: 20-100m
Vurgulamak:

M74F Çok Yaylı Mekanik Salmastra

,

Kartal Burgmann Tipi Mekanik Salmastra

,

O Ring Çok Yaylı Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Çoklu Bahışlı Mekanik Mühür EagleBurgmann Tipi M74F-D Pompa için O-Hing Mühür

 

Çalışma koşulları:

 

Sıcaklık: -20oC - +180oC
Basınç: ≤2,5MPa
Hız: ≤15m/s
2Malzemeler:
Sabit halka: seramik, silikon karbid, TC
Döner Halka: Karbon, Silikon Karbid
İkincil mühür: NBR, EPDM, FKM, PTFE
Yaylar ve Metal Parçalar: Çelik
3Koltuk tipi:
4Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede koroziv sıvılar


Performans Yeteneği

M74F- Dmekanik mühürleme
Uygulama Şartları
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
-40°C'den 200°C'ye kadar elastomere bağlı olarak
14mm ile 100mm arasında,
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız: 20 m/s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Son Oyun / Aksyal yüzer: ± 1.0mm
Diğer Metal Pa
 

 

1.Yapı özellikleri: M74F -D, boyutu M74N ile aynı

2. bu eşdeğer

Burgmann M74F-D mühürü

3Mühürlerimiz orijinal mühürleri değiştirebilir.

4İhtiyacınız olan değilse, bize çiziminizi, malzemenizi, asman boyutunuzu teklif için verebilirsiniz.

5.Özel ürünler ve OEM hoş geldin

612 YIL Deneyim, Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Hizmet sunuyoruz.

Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 0

Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 1Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 2Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 3Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 4Çoklu Bahışlı Mekanik Murat Kartal Burgmann Tipi M74F-DO Pompa için Halka Murat 5

Endüstriyel mühürler üretme ve kurulum, ihracat ve toptan satış,

Tek yaylı mühür, denge ve dengesizlik yaylı mühür, dışa bağlı mühür, PTFE Bellow dışa bağlı mühür,

Katrij denge mühürü, çoklu yay denge mühürü, kuru çalışan ters denge mühürü,

Karıştırıcı Çift Eylemli dengesizlik mühürü, Tek Konik Helikal Bahçe, Kauçuk Bellow Mühürü,

Çoklu Bahar Mühürü, Metal Bellow Mühürü, Elastomer Bellow Mühürü, Konik Bahar Mühürü,

Klima kompresör mühürü, otomatik soğutma mühürü, metalli bellow mühürü,

 

Flygt Pompaları, Grundfos Pompaları,

Pompalar, APV Pompaları, Grindes Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang pompaları vb.

 

Bu arada, biz senin örnek veya çizimine göre mühürleri imalat ve talebine göre tasarlayabilir

Soru 1: Fabrika mı yoksa ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Sipariş vermeden önce bir numune almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette. Örnekleri isteyebilirsiniz. Genellikle bedavadır.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de yer almaktadır. Ningbo veya Şangay havaalanına doğrudan uçabilirsiniz. Tüm müşterilerimiz, yurtdışından veya yurtdışından bizi ziyaret etmek için sıcak bir şekilde hoş geldiniz!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrolü konusunda nasıl?
Cevap: Kalite önceliktir. Her zaman en başından sonuna kadar kalite kontrolüne büyük önem veriyoruz. Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulama aldı.

 

Soru 5: Öndeleme süresi nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye maliyeti için, ya paypal veya T / T ile ödeyebilirsiniz. Ve büyük miktarda sipariş için T / T ile.

 

Soru 7: OEM kullanılabilir mi?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları alabilir miyim?
Cevap: Evet, biz de pompaları ve pompa parçalarını tedarik ediyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767