Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra

Min sipariş miktarı : 100pc Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 10 gün
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 10000000PC / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: 560A

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON Cer Araba No. fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 Şartname: Burgmann Seal EA560 Mekanik Salmastra
sertifika: ISO9001 tip: burgmann mührü
Standart veya Standart Olmayan: Standart stil: Mekanik mühür
boyut: 14-100mm Ürün adı: Su Pompası Mekanik Salmastra 560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra Aesseal'i Değiştirin (MTU FP / T3S
Vurgulamak:

560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra

,

EA560 Tek Yaylı Mekanik Salmastra

,

560A Su Pompası Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

560A Su Elastomer Körük Mil Contaları Burgmann EA560 Mekanik Salmastra için Tek Yaylı

 

Operasyon Koşulları:

  1. Burgmann 560A, John vinç Tip 21'e benzer
  2. Sıcaklık:-20ºC ila +120ºC
  3. Basınç: ≤1.0MPa
  4. Hız: ≤15m/sn

Malzeme:

  • Sabit Halka:Seramik(Alümina),Silisyum Karbür Reaksiyona Bağlı,Silisyum Karbür Sinterlenmiş Basınçsız,Ni-bağlayıcı Tungsten Karbür
  • Döner Halka: Reçine Emprenyeli Karbon Grafit (Furan), Antimon Impreg.Karbon Grafit,Silisyum Karbür Sinterlenmiş Basınçsız,Silisyum Karbür Reaksiyona Bağlı Sekonder Keçe:Nitril(NBR),Etilen Propilen(EPDM),Florokarbon Kauçuk(Viton)
  • Yay ve Metal Parçalar:Paslanmaz Çelik,Paslanmaz Çelik

 

Performans Yetenekleri

 

Hava sıcaklığı
-30℃ ila 200℃, elastomere bağlı
Basınç
10 bara kadar
Hız
15 m/s'ye kadar
Son oynama/eksenel şamandıra payı
±0.1mm
Boy
560A: 8 mm'den 75 mm'ye
560B: 3/8" ila 3"
560C: 16mm-75mm
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Seramik, SiC, TC
elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
Bahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Paketleme Detayı
1. 8 mm'den (veya 3/8") 20 mm'ye (veya 7/8") kadar plastik levhalarda grup halinde ve M kutusuyla paketlenir.

2. 22 mm'den (veya 1") 75 mm'ye (veya 3") kadar plastik 3. kağıda ayrı ayrı ve ardından grup halinde M kutusuna sarılır.

3. Bireysel ambalaj, 1 küçük kutuda 1 adet, ayrıca ambalaj maliyeti eklendi.

560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra Aesseal'i Değiştirin (MTU FP/T3S ve EA560)

 

1. Biz 3 farklı boyuta sahibiz, 560A ve 560C metrik boyutta ve 560B inç boyutunda

john vinç tip 21 ile eşdeğerdir.

2. Birçok koltuk seçeneği vardır, W koltuk, WG koltuk ve LM560 standart koltuk boyutu.

 

560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra 0

560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra 1560A Tek Yaylı Mekanik Salmastra 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Keçe, Denge ve Dengesizlik Yay Keçesi, Dıştan Montajlı Keçe, PTFE Körük Dıştan Montajlı Keçe, Catridge Balans Keçesi, Çoklu Yaylı Balans Keçesi, Kuru Çalışan Ters Denge Keçesi kalite yelpazesinin ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Keçesi, Tek Konik Helisel Yay, Lastik Körük Keçesi, Çoklu Yay Keçesi, Metal Körük Keçesi, Elastomer Körük Keçesi, Konik Yay Keçesi, Klima Kompresörü Keçesi, Otomatik Soğutma Keçesi, Metalik Körük Keçesi,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğiniz gibi tasarlayabiliriz, Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür.Gereksinimleriniz için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımıza sahibiz.

 

Soru 2: Siparişten önce bir ÖRNEK almayı deneyebilir miyim?
Cevap: Tabii.Numuneleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Doğrudan Ningbo veya Şanghay havaalanına uçabilirsiniz.Yurtiçinden veya yurtdışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda nasıl çalışıyor?
Cevap: Kalite önceliktir.En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulamasını kazanmıştır.

 

Soru 5: Kurşun zamanı nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için paypal veya T/T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük bir kısmı için görüşte T/T tarafından.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimizde OEM/ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lob pompaları, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları ve benzeri gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767