Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

2.5MPa 3/4 "Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Silikon Karbür Halka

Min sipariş miktarı : 1 bilgisayar Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: Riclover Pompa C Serisi Pompa

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 sertifika: ISO9001
tip: Riclover Pompa C Serisi Pompa için Standart: Standart
boyut: Özel boyut Uygulama: salmastra
Şartname: Riclover Pompa C Serisi Pompa stil: Mekanik Salmastra water pump mechanical seal
Vurgulamak:

3/4 "Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra

,

2.5MPa Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra

,

3/4" Santrifüj Pompa Contası

Ürün Açıklaması

Riclover Pompa C Serisi Pompa Değiştirme için Mekanik Salmastra Sıhhi Santrifüj Pompa Onarım Parçaları Mühür Alfa Laval

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Triclover pompa C Serisi Mekanik Salmastra
  2. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  3. Basınç: ≤2.5MPa
  4. Hız: ≤15m / s
  5. Mil boyutu: 3/4 ", 1", 1 1/8 ", 1 1/2"
  6. Tasarım: O-ring mekanik contalar

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik

 

 

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
-40 ℃ ila 200 ℃, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bara kadar
Hız
18 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
0.750.1.125.1.250.1.5
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.

 

TRI-CLOVER C-Serisi Pompalara uygun Mekanik Salmastraların TRI serisi Mekanik salmastralar: HX-TRI-S: OEM contalarının değiştirme kitleri, Pompalar Serileri: TROWAI-CLOVER C114,5P114, Seri Pompalar C216, SP216, Serisi Pompalar C218, C328, SP218, SP328 Mil boyutu: 3/4 ", 1", 1 1/8 ", 1 1/2"

.

2.5MPa 3/4 "Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Silikon Karbür Halka 02.5MPa 3/4 "Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Silikon Karbür Halka 12.5MPa 3/4 "Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Silikon Karbür Halka 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz, Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür.İhtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767