Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Tip 67 Şaft Mekanik Salmastra W07DM Körüklü Pompa İçin Aesseal Mekanik Salmastra

Min sipariş miktarı : 100pc Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 10 gün
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 10000000PC / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: 67

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON Cer Araba No. fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: Flowserve Europac 600 mühür Sterling 270 mühür sertifika: ISO9001
tip: John vinç contası Standart veya Standart Olmayan: Standart
stil: Burgmann M7N / M78N conta Aesseal W07DM conta boyut: 14-100mm
Vurgulamak:

Tip 67 Şaft Mekanik Salmastra

,

W07DM Şaft Mekanik Salmastra

,

W07DM Aesseal Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Körüklü Pompa Mili Mekanik Salmastra Tip 67 Conta Aesseal W07DM Conta Flowserve Europac 600 Conta

 

Operasyon Koşulları:

 

  1. Burgmann M7N / M78N conta
  2. Aesseal W07DM mühür
  3. Sıcaklık: -30ºC ila + 180ºC
  4. Basınç: ≤1.2bar
  5. Hız: ≤18m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka:Silikon Karbür Reaksiyonu Bağlı
  • Döner Halka: Reçine Emdirilmiş Karbon Grafit (Furan), Silikon Karbür Reaksiyonu Bağlanmış
  • İkincil Conta: Florokarbon Kauçuk (Viton)
  • Yay ve Metal Parçalar: Paslanmaz Çelik
  • Koltuk Tipleri:
  • Uygulamalar: Temiz Su

 

Performans Yetenekleri:

 

Sıcaklık
Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 180 ℃
Basınç
1,2 MPA'ya kadar
Hız
18 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
3/8 ”, 1/2”, 5/8 ”, 3/4”, 1 ”
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Seramik, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Paketleme Bireysel ambalaj, 1 küçük kutuda 1 adet de mevcuttur

1. eşdeğerdir

Flowserve Europac 600 mühür

Sterling 270 mühür

2. Contalarımız orijinal contaların yerini alabilir.

3. İhtiyacınız olan bu değilse, bize çiziminizi, malzemenizi, şaft boyutunuzu teklif için iletebilirsiniz.

4. özelleştirilmiş ürünler ve OEM memnuniyetle karşılıyor

5. Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Sevice sağlıyoruz.

 

Tip 67 Şaft Mekanik Salmastra W07DM Körüklü Pompa İçin Aesseal Mekanik Salmastra 0

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767