Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Tek Yaylı 22mm Pompa Mekanik Salmastralar Fristam Pompa Contasının Değiştirilmesi

Min sipariş miktarı : 1 bilgisayar Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: FR-LG (SH) -22

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 sertifika: ISO9001
tip: FR-LG (SH) -22 için Standart: Standart
boyut: Özel boyut Uygulama: salmastra
Şartname: Fristam Pompasını Değiştirin FR-LG (SH) -22 stil: Mekanik Salmastra FR-LG (SH) -22
Vurgulamak:

Fristam Pompa Mekanik Salmastralar

,

22mm Pompa Mekanik Salmastralar

,

22mm Fristam Pompa Contasının Değiştirilmesi

Ürün Açıklaması

Mekanik Salmastra Fristam Pompa Contası FR-LG (SH) -22 Su Pompası İçin Burgmann Pompa Contası

 

Operasyonel Koşullar:

  1. 22 mm fristam tek yaylı mekanik salmastra
  2. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  3. Basınç: ≤2.5MPa
  4. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Koltuk Tipi:
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar

 

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
-40 ℃ ila 200 ℃, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bara kadar
Hız
18 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
22 mm
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.

 

1. Popüler Fristam Pompa FR-LG-22 mekanik salmastralarını değiştirin

2. Contalarımız orijinal contaların yerini alabilir.

3. Uygulama: contalar öncelikle Santrifüj pompalarda kullanılır

4. Standart: Ürünler Din24960, ISO3069, en12576, API682 standartlarına uygundur
5. OEM ve Özelleştirilmiş ürünler memnuniyetle karşılanmaktadır.
6. Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Sevice.

 

Tek Yaylı 22mm Pompa Mekanik Salmastralar Fristam Pompa Contasının Değiştirilmesi 0Tek Yaylı 22mm Pompa Mekanik Salmastralar Fristam Pompa Contasının Değiştirilmesi 1Tek Yaylı 22mm Pompa Mekanik Salmastralar Fristam Pompa Contasının Değiştirilmesi 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767