Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

8B2 2.625 "Armstrong Pompası İçin Mekanik Su Pompası Contaları

Min sipariş miktarı : 1 bilgisayar Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: 8B2

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 sertifika: ISO9001
tip: Armstrong Pompa için Mekanik Salmastra Standart: Standart
boyut: Özel boyut Uygulama: salmastra
Şartname: Armstrong Pompa Mekanik Salmastra stil: Mekanik Salmastra 8B2
Vurgulamak:

8B2 Mekanik Su Pompası Contaları

,

2.625 "Mekanik Su Pompası Contaları

,

2.625" Su Pompası Contası

Ürün Açıklaması

Mekanik Su Pompası Contaları Su Pompası Contasının Değiştirilmesi Armstrong Pompası 1.125 "1.625" 2.125 "2.625"

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Armstrong Pompa Contası
  2. Armstrong 975002-304 (1.125 ") Mekanik Salmastra, 4300, 4302 ve 4312 Conta
  3. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  4. Basınç: ≤2.5MPa
  5. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
-40 ℃ ila 200 ℃, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bara kadar
Hız
18 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
1.625 "2.125" 2.625 "
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.
  • 1Mekanik Salmastrayı değiştirin Armstrong Pompası 1.125 "1.625" 2.125 "2.625"
  • 2. Contalarımız orijinal contaların yerini alabilir.
  • 3. Uygulama: contalar öncelikle Santrifüj pompalarda kullanılır
  • 4. Standart: Ürünler Din24960, ISO3069, en12576, API682 standartlarına uygundur
  • 5. OEM ve Özelleştirilmiş ürünler memnuniyetle karşılanmaktadır.
  • 6. Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Sevice.

8B2 2.625 "Armstrong Pompası İçin Mekanik Su Pompası Contaları 08B2 2.625 "Armstrong Pompası İçin Mekanik Su Pompası Contaları 18B2 2.625 "Armstrong Pompası İçin Mekanik Su Pompası Contaları 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir, isteğinize göre tasarlayabiliriz,Özelleştirme: Diğer işletim parametrelerini almak için malzeme değişiklikleri mümkündür.İhtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767