Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

AES M07 için Seramik Sabit Halka 0.625 `` Pompa Mekanik Salmastralar

Min sipariş miktarı : 1 bilgisayar Fiyat : USD50-1000
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: T50

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 sertifika: ISO9001
tip: EMU Pompası için Standart: Standart
boyut: Özel boyut Uygulama: salmastra
Şartname: AES Pompa mekanik salmastrası için stil: Mekanik Salmastra AES M07
Vurgulamak:

AES M07 Pompa Mekanik Salmastraları

,

0.625 '' Pompa Mekanik Salmastraları

,

0.625 '' AES Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Inoxpa Prolac Pompası İçin Aes M07 İçin Mekanik Salmastra T50 Salmastra Pompada Mekanik Salmastra 0.625 "1" 1.5 ''

 

Operasyonel Koşullar:

  1. AES tipi M07 Sıhhi Pompalar için Mekanik Salmastralar INOXPA PROLAC ve SLP Pompalarına uygundur
  2. AES M07 mekanik salmastraya eşdeğer
  3. Inoxpa Prolac Pompalara uygun contalar
  4. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  5. Basınç: ≤2.5MPa
  6. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Koltuk Tipi:
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar

 

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
-40 ℃ ila 200 ℃, elastomere bağlı olarak
Basınç
8 bara kadar
Hız
18 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
0,625 inç, 1 inç, 1,5 inç
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Karbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.
  • 1Inoxpa Prolac Pompa için Aes Pompa Parçaları AES M07 mekanik salmastra parçaları.
  • 2. Contalarımız orijinal contaların yerini alabilir.
  • 3. Uygulama: contalar öncelikle Santrifüj pompalarda kullanılır
  • 4. Standart: Ürünler Din24960, ISO3069, en12576, API682 standartlarına uygundur
  • 5. OEM ve Özelleştirilmiş ürünler memnuniyetle karşılanmaktadır.
  • 6. Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Sevice.

AES M07 için Seramik Sabit Halka 0.625 `` Pompa Mekanik Salmastralar 0

AES M07 için Seramik Sabit Halka 0.625 `` Pompa Mekanik Salmastralar 1AES M07 için Seramik Sabit Halka 0.625 `` Pompa Mekanik Salmastralar 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz, Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür.İhtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767