Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

LKH Serisi Pompa İçin AESSEAL P07 Santrifüj Pompa Şaft Contası

Min sipariş miktarı : 5pc Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001 Model numarası: LKH (P07-31.7)

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON ARAÇ CER NBR fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: LKH (P07-31.7) sertifika: ISO9001
tip: FBD için Standart: Standart
stil: AES-P07 Sıhhi Pompa İçin Mekanik Salmastralara Eşittir Ürün adı: Sıhhi pompa için AES tipi P07 mekanik Salmastra
Vurgulamak:

P07 Santrifüj Pompa Mili Contası

,

AESSEAL Santrifüj Pompa Mili Contası

,

P07 AESSEAL Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Mekanik Salmastra Santrifüj Pompa Salmastra Tasarımı AESSEAL P07 LKH Serisi Pompa İçin Mekanik Salmastra

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Tek yaylı sıhhi pompa için AES tipi P07 mekanik salmastra
  2. AES P07'ye eşdeğer
  3. Alfa laval pompaları CN, EM, FM, GM, LKH, ME, MR için uygundur
  4. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  5. Basınç: ≤2.5MPa
  6. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: CAR, CER, SIC, SSIC
  • Döner Halka: Q5, Reçine Emdirilmiş Karbon Grafit (Furan), SIC
  • İkincil Mühür: Viton, NBR, EPDM
  • Yay ve Metal Parçalar: 304/316

Performans Yetenekleri

LKH (P07-31.7) mekanik salmastra
Operasyonel Koşullar
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
Elastomere bağlı olarak -40 ℃ ila 200 ℃
10 mm ila 80 mm,
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bara kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız: 20 m / s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
End Play / eksenel şamandıra Ödeneği: ± 1.0mm
Diğer Metal Parçalar: SS304, SS316
 

 

1..it eşdeğerdir

LKH (P07-31.7)

2. Contalarımız orijinal contaların yerini alabilir.

3. İhtiyacınız olan bu değilse, bize çiziminizi, malzemenizi, şaft boyutunuzu teklif için iletebilirsiniz.

LKH Serisi Pompa İçin AESSEAL P07 Santrifüj Pompa Şaft Contası 0

LKH Serisi Pompa İçin AESSEAL P07 Santrifüj Pompa Şaft Contası 1

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir, isteğinize göre tasarlayabiliriz,Özelleştirme: Diğer işletim parametrelerini almak için malzeme değişiklikleri mümkündür.İhtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767