Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Davis

Naber : +8618130083767

Free call

Grundfos için 12mm GLF 6 Su Pompası Mekanik Salmastra

Min sipariş miktarı : 5pc Fiyat : Negotiated
Ambalaj bilgileri : gereksinim olarak kutu Teslim süresi : 20-30days
Ödeme koşulları : T / T, Western Union, L / C Yetenek temini : 100000pc / ay
Menşe yeri: Çin yapımı Marka adı: JR
Sertifika: iso9001 Model numarası: GLF-6

Detay Bilgi

stil: Mekanik mühür Malzeme: SIC SIC VITON
boyut: 12mm 16mm fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Şartname: Grundfos Pompa mekanik salmastra HS KODU: 848420090
sertifika: ISO9001 tip: Grundfos Pompası için
Standart: Standart Sıcaklık: Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 dependent
Vurgulamak:

GLF 6 Su Pompası Mekanik Salmastra

,

12mm Su Pompası Mekanik Salmastra

,

12mm Su Pompası Salmastra

Ürün Açıklaması

Su pompaları için mekanik salmastra CR2 CR4 Grundfos Pompası için
GLF-6 12 milyon 16 milyon
 

Açıklama:

 

1. Çalışma Koşulları:
Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
Basınç: ≤2.5MPa
Hız: ≤15m / s
2. Malzemeler:
Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Yay ve Metal Parçalar: Çelik
3. Koltuk Tipi:
4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar

 

Performans Yetenekleri:

 

Sıcaklık
Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 ℃
Basınç
10 bara kadar
Hız
15 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
12 mm ve 16 mm
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Seramik, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Köpük ve sarılı plastik kağıt kullanarak,
sonra bir kutuya bir parça mühür koyun

 

nihayet standart ihracat kartonuna koyun.

Grundfos için 12mm GLF 6 Su Pompası Mekanik Salmastra 0

Grundfos için 12mm GLF 6 Su Pompası Mekanik Salmastra 1Grundfos için 12mm GLF 6 Su Pompası Mekanik Salmastra 2

İmalat ve montaj ihracatı ve Endüstriyel Mühür kalite yelpazesinin toptan satışını yapmaktayız,

Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dıştan Monte Edilmiş Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra,

Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası,

Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta,

Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta,

Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körük Contası,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar için tüm mekanik salmastra çeşitleri,

Pompalar, APV Pompaları, Öğütme Pompaları, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bunların İçinde Olabilirsiniz
Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767