Dalga Yaylı Burgmann H92N Pompa Mekanik Salmastraları

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001
Model numarası: H92N
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 5pc
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 20-30days
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 100000pc / ay

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON ARAÇ CER NBR fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: H92N sertifika: ISO9001
tip: Burgmann HJ92N conta Aesseal M010 conta Roplan 201 conta Standart: Standart
stil: Mekanik mühür Ürün adı: Burgmann HJ92N conta Aesseal M010 conta Roplan 201 conta Roten EHS conta Hecker HN 435 conta Ropac P
Vurgulamak:

SIC Pompa Mekanik Salmastralar

,

H92N Pompa Mekanik Salmastralar

,

H92N Burgmann Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Mekanik Salmastra Burgmann HJ92N Dalga Yayı HJ977 Su Pompası Contası Aesseal M010 Contası Roten EHS Contası Hecker HN 435 Contası

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Eagleburgmann hj92n ve burgmann hj977gn burgmann mekanik salmastra tedarikçilerinin yüksek kalitede değiştirilmesi

    U7 serisinin mekanik salmastraları, şeker, kağıt, kanalizasyon ve atık su endüstrisi gibi katı madde içeren veya yüksek viskoziteli ortamlar için tasarlanmıştır.Yaylar ürün korumalıdır.Tasarımı sağlam ve güvenilir kılan hiçbir yapışma veya tıkanma yoktur.

  2. Burgmann H92N Mekanik Salmastra
  3. Hız: ≤15m/sn
  4. Sıcaklık: -20ºC ila +180ºC
  5. Basınç: ≤2.5MPa

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Conta: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Koltuk Tipi:
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar


Performans Yetenekleri

HJ92N mekanik salmastra
Operasyonel Koşullar
Boy
Malzeme
Hava sıcaklığı:
-40℃ ila 200℃ elastomere bağlıdır
10 mm'den 80 mm'ye kadar,
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız:20 m/s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Oynatmayı Bitir / eksenel şamandıra Ödeneği: ± 1.0mm
Diğer Metal Parça:SS304 SS316
 
  • EagleBurgmann'ın HJ92N serisinin mekanik contaları, şeker, kağıt, kanalizasyon ve atık su endüstrisi gibi katı veya yüksek viskoziteli ortamlar için tasarlanmıştır.Yaylar ürün korumalıdır.Tasarımı sağlam ve güvenilir kılan hiçbir yapışma veya tıkanma yoktur.Conta, dönüş yönünden bağımsızdır.
  • 2. eşdeğerdir
  • Roten EHS mührü
  • Hecker HN 435 conta
  • Ropac Propac 50 mühür
  • 3. Mühürlerimiz orijinal mühürlerin yerini alabilir.
  • 4. İhtiyacınız olan değilse, teklif için çiziminizi, malzemenizi, şaft boyutunu bize iletebilirsiniz.
  • 5. Özelleştirilmiş ürünler ve OEM karşılandı
  • 6. 12 YILLIK TECRÜBE, Fabrika Fiyatı, Yüksek Kalite, Hızlı Teslimat ve En İyi Sevice sağlıyoruz.

Dalga Yaylı Burgmann H92N Pompa Mekanik Salmastraları 0

Dalga Yaylı Burgmann H92N Pompa Mekanik Salmastraları 1Dalga Yaylı Burgmann H92N Pompa Mekanik Salmastraları 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Keçe, Denge ve Dengesizlik Yay Keçesi, Dıştan Montajlı Keçe, PTFE Körük Dıştan Montajlı Keçe, Catridge Balans Keçesi, Çoklu Yaylı Balans Keçesi, Kuru Çalışan Ters Denge Keçesi kalite yelpazesinin ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Keçesi, Tek Konik Helisel Yay, Lastik Körük Keçesi, Çoklu Yay Keçesi, Metal Körük Keçesi, Elastomer Körük Keçesi, Konik Yay Keçesi, Klima Kompresörü Keçesi, Otomatik Soğutma Keçesi, Metalik Körük Keçesi,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve isteğiniz gibi tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımıza sahibiz.

Soru 2: Siparişten önce bir ÖRNEK almayı deneyebilir miyim?
Cevap: Tabii.Numuneleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Doğrudan Ningbo veya Şanghay havaalanına uçabilirsiniz.Yurtiçinden veya yurtdışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda nasıl çalışıyor?
Cevap: Kalite önceliktir.En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulamasını kazanmıştır.

 

Soru 5: Kurşun zamanı nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için paypal veya T/T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük bir kısmı için görüşte T/T tarafından.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimizde OEM/ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lob pompaları, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları ve benzeri gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767