91-42mm Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Aesseal P07 conta

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: iso9001
Model numarası: JR 92-42
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 1 bilgisayar
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 20-30days
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 1000pc / ay

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: Alf pompa contası mekanik salmastra sertifika: ISO9001
tip: Alf pompası Standart veya Standart Olmayan: Standart
Ürün adı: Alf Pompa Contası Çift Yüzlü 91-42mm Uygulama: Alf pompası için mekanik conta
Vurgulamak:

91-42mm Vulcan Mekanik Salmastra

,

91-42mm Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra

,

1.2MPa Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Vulcan Pompa Contası Mekanik Salmastra Tip 92-42 LKH Santrifüj Pompa İçin
 

Açıklama:

 

Operasyonel Koşullar:

  1. 92-42 serisi Mekanik salmastralar, su pompası çeşitlerinin değiştirilmesi mekanik salmastra Pompa Serisi
  2. Sıcaklık: -30ºC ila + 180ºC
  3. Basınç: ≤1.2MPa
  4. Hız: ≤10m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Çelik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 2. Boyut: 42MM

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 ℃
Basınç
10 bara kadar
Hız
15 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
42 mm
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC
Oturma yeri
SUS304, SUS316, SIC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.
  • Su pompası veya LKH pompası için Alf Pompa Contası Mekanik Salmastra 92-42
  • 92-42 tam çift salmastra, yıkanmış salmastra hazneli ve çift salmastralı LKH serisi pompalara uyacak şekilde tasarlanmıştır

 

Şununla değiştir:

Aesseal P07 conta 42mm

CM 1,1A, 1B, 1C ve 1D; GM 1,1A, 2,2A; EM 1C, EM 1D
FM OS, 0,1,1A, 1AE, 2,2A, 3,3A, 4 ve 4A
MR166A, 166B, 166E
ME155AE, GM1, GM1A, GM2, GM2A, MA166E
MR 185,185A, 200 ve 200A
Tri-Flo (Tri-Clover) Serisi CL
LHK 10,15,20,25,35,40,45,50 ve 60
Yıkanmış salmastra hazneli LHK serisi pompa
Yıkanmış salmastra hazneli LHK serisi pompa -S
Yıkanmış salmastra hazneli ve Çift salmastralı LHK serisi pompa
LKHI, LKHP, LKHSP, LKH 100 serisi çok aşamalı
LHK 70 ve 80
ALC-pompen voorzien minibüs tipi F-dichtingen, No: 31460-3500
Tri-Clover C-serisi
Üç Yonca "Santrifüj 200"
Rotor LKPL, NMOG ve SRU serisi, OEM "R90 Contalar"
Alf LKR-Serisi karıştırıcılar
Alf ALC-Serisi pompalar
Alf IMO pompaları

 

91-42mm Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Aesseal P07 conta 0

91-42mm Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Aesseal P07 conta 191-42mm Santrifüj Pompa Mekanik Salmastra Aesseal P07 conta 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767