Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001
Model numarası: M7N
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 5pc
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 20-30days
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 100000pc / ay

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON ARAÇ CER NBR fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: Mekanik Salmastra Burgmann M7N Conta sertifika: ISO9001
tip: M7N Dalga Yaylı Conta Standart: Standart
stil: Mekanik mühür Ürün adı: Burgmann M7N mühür
Vurgulamak:

M74 Su Pompası Salmastrası

,

Dalga Yaylı Su Pompası Salmastrası

,

M74 Pompa Mekanik Salmastraları

Ürün Açıklaması

Burgmann Mekanik Salmastra Burgmann M7n M74 Su Pompası Salmastrası İçin Dalga Yaylı Keçe

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Endüstriyel Pompa için Eagle Burgmann Mekanik Salmastra M7n
  2. Yedek contalar kartal burgmann M7N
  3. Sıcaklık: -20ºC ila +180ºC
  4. Basınç: ≤2.5MPa
  5. Hız: ≤15m/sn

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Conta: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Koltuk Tipi:
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar


Performans Yetenekleri

M7N mekanik salmastra
Operasyonel Koşullar
Boy
Malzeme
Hava sıcaklığı:
-40℃ ila 200℃ elastomere bağlıdır
14 mm'den 100 mm'ye kadar,
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız:20 m/s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Oynatmayı Bitir / eksenel şamandıra Ödeneği: ± 1.0mm

 

diğerr Metal Parça: SS304 SS316

 

  • Dalga Yayı, O-ring itici yapısı
  • Dönme yönünden bağımsız olarak Pim ve oluk ile iletim.
  • Katı conta yüzeyleri malzemesi kolayca değiştirilebilir.İyi ısı dağılımı
  • Katı içeriğinde veya viskoz sıvılarda düşük tıkanma riski
  • Sabit koltukta değişiklik yapıldığında iki standart boyutu karşılayabilir

Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe 0

 

Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe 1Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe 2Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe 3Mekanik Salmastra M7N Su Pompası Salmastra Dalga Yaylı Keçe 4

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Keçe, Denge ve Dengesizlik Yay Keçesi, Dıştan Montajlı Keçe, PTFE Körük Dıştan Montajlı Keçe, Catridge Balans Keçesi, Çoklu Yaylı Balans Keçesi, Kuru Çalışan Ters Denge Keçesi kalite yelpazesinin ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Keçesi, Tek Konik Helisel Yay, Lastik Körük Keçesi, Çoklu Yay Keçesi, Metal Körük Keçesi, Elastomer Körük Keçesi, Konik Yay Keçesi, Klima Kompresörü Keçesi, Otomatik Soğutma Keçesi, Metalik Körük Keçesi,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre mühürler üretebilir ve isteğiniz gibi tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımıza sahibiz.

Soru 2: Siparişten önce bir ÖRNEK almayı deneyebilir miyim?
Cevap: Tabii.Numuneleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Doğrudan Ningbo veya Şanghay havaalanına uçabilirsiniz.Yurtiçinden veya yurtdışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda nasıl çalışıyor?
Cevap: Kalite önceliktir.En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazanmıştır.

 

Soru 5: Kurşun zamanı nasıl?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için paypal veya T/T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük bir kısmı için görüşte T/T tarafından.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimizde OEM/ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lob pompaları, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları ve benzeri gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767