Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001
Model numarası: 2100
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 5pc
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 20-30days
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 100000pc / ay

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON ARAÇ CER NBR fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Taşıma Paketi: Kutu HS KODU: 848420090
Şartname: John Crane tipi 2100 sertifika: ISO9001
tip: 2100 Standart: Standart
stil: Mekanik mühür Uygulama: John Crane 2100 Aesseal B05 conta Flowserve Pac-Seal 140 Sterling 540
Vurgulamak:

Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta

,

G6 Koltuk Kauçuk Körüklü Conta

,

Tip 2100 Endüstriyel Mekanik Contalar

Ürün Açıklaması

Su Pompası için Mekanik Salmastra Kauçuk Körük Conta Tipi 2100 John Crane Mekanik Salmastra

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Zorlu uygulamalar için tasarlanan Type 2100 mekanik salmastra, maksimum dayanıklılık ve performans sunan kompakt, birleştirilmiş, tek yaylı elastomer körüklü keçedir.
  2. Sıcaklık: -20ºC ila +180ºC
  3. Basınç: ≤2.5MPa
  4. Hız: ≤15m/sn

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, TC, Silisyum Karbür
  • İkincil Conta: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Koltuk Tipi:
  • Standart: JRG60
  • Alternatif: JRG6
  • 4. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar


Performans Yetenekleri

 

sulzer pompası John vinç 2100 mekanik salmastra döner salmastra mikser contası
Operasyonel Koşullar
Boyut
Malzeme
Sıcaklık:
-40℃ ila 200℃ elastomere bağlıdır
10 mm'den 100 mm'ye
Yüz: Karbon, SiC, TC
Basınç: 25 bar'a kadar
Koltuk: Seramik, SiC, TC
Hız:20 m/s'ye kadar
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Oynatmayı Bitir / eksenel şamandıra Ödeneği: ± 1.0mm
Diğer Metal Parçalar : SS304, SS316

 

1.1.2100, 3 farklı tip kauçuk kuyruğa sahiptir.2100, L1, 2100K'nın L11, 2100N'nin L12 olması nedeniyle kısa standarttır.
Standart olarak G60 koltuğumuz var ve G6 Seat da mevcuttur.

2. Mühürlerimiz orijinal mühürlerin yerini alabilir.

John Vinç 2100
Aesseal B05
Flowserve Pac-Seal 140
540 sterlin
Vulkan 14DIN

 

Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta 0

Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta 1Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta 2Tip 2100 Kauçuk Körüklü Conta 3

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Keçe, Denge ve Dengesizlik Yay Keçesi, Dıştan Montajlı Keçe, PTFE Körük Dıştan Montajlı Keçe, Catridge Balans Keçesi, Çoklu Yaylı Balans Keçesi, Kuru Çalışan Ters Denge Keçesi kalite yelpazesinin ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Keçesi, Tek Konik Helisel Yay, Lastik Körük Keçesi, Çoklu Yay Keçesi, Metal Körük Keçesi, Elastomer Körük Keçesi, Konik Yay Keçesi, Klima Kompresörü Keçesi, Otomatik Soğutma Keçesi, Metalik Körük Keçesi,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Grindes Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğiniz gibi tasarlayabiliriz, Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür.Gereksinimleriniz için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımıza sahibiz.

 

Soru 2: Siparişten önce bir ÖRNEK almayı deneyebilir miyim?
Cevap: Tabii.Numuneleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Doğrudan Ningbo veya Şanghay havaalanına uçabilirsiniz.Yurtiçinden veya yurtdışından tüm müşterilerimiz bizi ziyaret etmekten memnuniyet duyarlar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda nasıl çalışıyor?
Cevap: Kalite önceliktir.En başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulamasını kazanmıştır.

 

Soru 5: Kurşun zamanı nasıl olur?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için paypal veya T/T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük bir kısmı için görüşte T/T tarafından.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimizde OEM/ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, ayrıca Lob pompaları, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları ve benzeri gibi pompalar ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767