Grundfos pompa contası

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: ISO9001
Model numarası: JR GLF-2 (G01A-12MM 16MM)
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 5pc
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 20-30days
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 100000pc / ay

Detay Bilgi

stil: Mekanik mühür Malzeme: SIC SIC VITON
boyut: GLF-2-12MM 16MM 22MM fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
Şartname: Grundfos Pompa mekanik salmastra HS KODU: 848420090
sertifika: ISO9001 tip: Grundfos Pompası için 12MM 16MM
Standart: Standart Sıcaklık: Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 dependent
Vurgulamak:

VITON Grundfos Pompa Contası

,

16 mm Grundfos Pompa Contası

,

16 mm Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Grundfos Pompa Contası Kartuş Contası İçin Mekanik Salmastra CR Mil Boyutu 12mm 16mm 22mm
 

Açıklama:

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  2. Basınç: ≤2.5MPa
  3. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Seramik, Silisyum Karbür, TC
  • Döner Halka: Karbon, Silisyum Karbür
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • Koltuk Tipi:
  • Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar


Performans Yetenekleri:

 

Sıcaklık
Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 ℃
Basınç
10 bara kadar
Hız
15 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
12MM 16MM 22MM
Marka
JR
Yüz
Karbon, SiC, TC
Oturma yeri
Seramik, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Bireysel Paketleme
Sarılı köpük ve plastik kağıt kullanarak, daha sonra bir kutuya bir parça mühür koyun ve sonunda standart ihracat kartonuna koyun.

 

Mekanik Salmastra Pompalar için 12 mm 16 mm mekanik salmastralar

Grundfos pompa contası 0

Grundfos pompa contası 1

Grundfos pompa contası 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

 

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767