break

Ürün ayrıntıları:
Menşe yeri: Çin yapımı
Marka adı: JR
Sertifika: iso9001
Model numarası: 560D
Ödeme & teslimat koşulları:
Min sipariş miktarı: 100pc
Fiyat: Negotiated
Ambalaj bilgileri: gereksinim olarak kutu
Teslim süresi: 10 gün
Ödeme koşulları: T / T, Western Union, L / C
Yetenek temini: 10000000PC / ay

Detay Bilgi

Malzeme: SIC SIC VITON Cer Araba No. fonksiyon: Yağ Pompası, Su Pompası için
HS KODU: 848420090 Şartname: Burgmann Seal EA560D Çift Yüzlü Mekanik Salmastra E
sertifika: ISO9001 tip: burgmann mührü
Standart veya Standart Olmayan: Standart stil: Mekanik mühür
boyut: 14-50 milyon Ürün adı: su pompası 560 mekanik salmastralar şaft contaları kauçuk körüklü karıştırıcı contalar
Vurgulamak:

EA560D Eagle Burgmann Seal

,

Double Face Eagle Burgmann Seal

,

Eagle Burgmann Çift Mekanik Salmastra

Ürün Açıklaması

Burgmann Seal EA560D Ebara DML Pompası İçin Çift Yüzlü Mekanik Salmastra EAN

 

Operasyonel Koşullar:

  1. Otomatik soğutma suyu pompaları için Çift Yüzlü mekanik salmastra 560D kartal burgmann conta
  2. Sıcaklık: -20ºC ila + 180ºC
  3. Basınç: ≤1.0MPa
  4. Hız: ≤15m / s

Malzemeler:

  • Sabit Halka: Silisyum Karbür, Karbon, TC
  • Döner Halka: Silisyum Karbür, TC
  • İkincil Mühür: NBR, EPDM, Viton
  • Yay ve Metal Parçalar: Çelik
  • 3. Uygulamalar: Temiz su, kanalizasyon suyu, yağ ve diğer orta derecede aşındırıcı sıvılar

 

Performans Yetenekleri

 

Sıcaklık
Elastomere bağlı olarak -30 ℃ ila 200 ℃
Basınç
10 bara kadar
Hız
12 m / s'ye kadar
Son oyun / eksenel şamandıra payı
± 0.1 mm
Boyut
14 mm - 50 mm
Marka
JR
Yüz
Karbon, Sic, TC
Oturma yeri
Seramik, SiC, TC
Feryat
NBR, EPDM, VITON vb.
İlkbahar
SS304, SS316
Metal parçalar
SS304, SS316
Paketleme
1. 14mm'den 16mm'ye kadar grup halinde plastik levhalar ve M kutusu ile ambalajlanmaktadır.

2. 20 mm'den 50 mm'ye kadar plastik kağıda tek tek sarılır, ardından grup halinde M kutuya sarılır.

3. Bireysel paketleme, 1 küçük kutuda 1 adet, paketleme maliyeti de eklenmiştir.

 

  • 560d Tek Yaylı Mekanik Salmastra (NOK EAGLE ED560'ın yerine geçer)
  • Su Dalgıç Pompa için Eable Burgmann Keçesini değiştirmek için Mekanik Salmastra 560D-25mm 560
  • 1. Bazı boyutlar için, D3 veya D7'nin 2 seçeneği vardır, lütfen 560D-25 gibi contaları sipariş ettiğinizde boyutu yazın
  • 2. tsurumi pompaları için standart ölçü ve büyük / küçük konik yaylarımız var
  • 2. 12mm şaft boyutu için toptan fiyat, diğer şaft boyutlarına ihtiyacınız varsa soruşturma hoş geldiniz.
  • (8 mm'den 12 mm'ye kadar)
  • 3. Teslim süresi 7-35 gündür, siparişinizin miktarına bağlıdır

 

break 0

break 1break 2

Endüstriyel Salmastra, Tek Yaylı Salmastra, Denge ve Dengesizlik Yaylı Salmastra, Dışa Monte Salmastra, PTFE Körüklü Dışa Monte Salmastra, Catridge Denge Contası, Çoklu Yaylı Denge Contası, Kuru Çalışan Ters Denge Contası imalat ve kurulum ihracat ve toptan satışını yapmaktayız. , Karıştırıcı Çift Etkili Dengesizlik Contası, Tek Konik Helisel Yay, Kauçuk Körüklü Conta, Çok Yaylı Conta, Metal Körüklü Conta, Elastomer Körüklü Conta, Konik Yaylı Conta, Klima Kompresör Contası, Otomatik Soğutma Contası, Metalik Körüklü Conta,

Flygt Pompalar, Grundfos Pompalar, Pompalar, APV Pompalar, Öğütücü Pompalar, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA için tüm mekanik salmastra çeşitleri

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pompaları vb.

 

Bu arada, numunenize veya çiziminize göre contalar üretebilir ve isteğinize göre tasarlayabiliriz, Özelleştirme: Diğer çalışma parametrelerini elde etmek için malzeme değişiklikleri mümkündür.İhtiyaçlarınız için bizimle iletişime geçin.

 

 

Soru 1: Siz bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?
Cevap: Biz bir fabrikayız ve ticaret hizmeti için en iyi satışlarımız var.

 

Soru 2: Siparişten önce ÖRNEK almaya çalışabilir miyim?
Cevap: Elbette.Örnekleri isteyebilirsiniz.Genellikle ücretsizdirler.

 

Soru 3: Fabrikanız nerede bulunuyor?Orayı nasıl ziyaret edebilirim?
Cevap: Fabrikamız Ningbo, Çin'de bulunmaktadır.Ningbo veya Shanghai havaalanına doğrudan uçabilirsiniz.Yurtiçi veya yurtdışındaki tüm müşterilerimiz bizi sıcak bir şekilde karşılar!

 

Soru 4: Fabrikanız kalite kontrol konusunda ne yapıyor?
Cevap: Kalite önceliklidir.Başından sonuna kadar kalite kontrolüne her zaman büyük önem veriyoruz.Fabrikamız ISO9001 kimlik doğrulaması kazandı.

 

Soru 5: Teslimat süresine ne dersiniz?
Cevap: Ön ödemeyi aldıktan sonra 10-20 gün içinde.

 

Soru 6: Nasıl ödeyebiliriz?
Cevap: Küçük numune nakliye ücreti için, paypal veya T / T ile ödeme yapabilirsiniz.Ve siparişin büyük miktarı için görünürde T / T ile.

 

Soru 7: OEM mevcutsa?
Cevap: Evet, tüm ürünlerimize OEM / ODM hizmeti veriyoruz.

 

Soru 8: Şirketinizden pompa veya pompa parçaları satın alabilir miyim?
Cevap: Evet, aynı zamanda Lob pompalar, Bileşik ve homojen pompalar, Homojen ve emülsifikasyon pompaları gibi pompa ve pompa parçaları da sağlıyoruz.

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin

info@supseals.com
+8618130083767